Tom Cosyns BV

Tom Cosyns BV

linkbuilding prijzen

linkbuilding prijzen

Linkbuilding Prijzen gezocht? Lees hier alles wat je moet weten over de kosten van linkbuilding.

Linkbuilding is een strategie die wordt gebruikt in zoekmachineoptimalisatie (SEO) om het aantal externe links naar een specifieke website te vergroten. Het is een proces waarbij relevante en kwalitatieve links van andere websites naar jouw website worden verkregen.

Bij linkbuilding draait het om het opbouwen van een netwerk van links die verwijzen naar jouw website. Deze links worden beschouwd als stemmen van vertrouwen en autoriteit voor jouw website. Hoe meer relevante en betrouwbare websites naar jouw website linken, hoe meer waarde zoekmachines zoals Google eraan hechten. Dit kan leiden tot een hogere rangschikking in de zoekresultaten en meer organisch verkeer naar jouw website.

Linkbuilding kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Een veelvoorkomende methode is het actief benaderen van andere website-eigenaren en hen vragen om een link naar jouw website op te nemen. Dit kan gebeuren via e-mail, sociale media of netwerkevenementen. Daarnaast kunnen ook natuurlijke links ontstaan wanneer andere websites vrijwillig naar jouw content linken omdat ze het waardevol of informatief vinden.

Het is echter belangrijk om op te merken dat linkbuilding niet alleen draait om het verkrijgen van zoveel mogelijk links. De kwaliteit en relevantie van de links zijn ook essentieel. Links van betrouwbare en gerenommeerde websites hebben meer impact dan links van minder bekende websites. Daarom is het belangrijk om te streven naar hoogwaardige links die relevant zijn voor jouw niche of branche.

Kortom, linkbuilding is een belangrijk onderdeel van SEO waarmee je de zichtbaarheid en autoriteit van jouw website kunt vergroten door middel van het verkrijgen van relevante en kwalitatieve links van andere websites. Het is een doorlopend proces dat tijd, inspanning en strategische benadering vereist, maar de resultaten kunnen aanzienlijk zijn in termen van zoekmachinepositie en verkeersgroei.

Linkbuilding prijzen volgens een jaarovereenkomst

De websites waar wij links op plaatsen worden stuk voor stuk door ons zelf ontwikkeld. Iedere backlink van Linkbuilng Vlaanderen staat op een zeer relevant website. De websites hebben een DA tussen 40 en 60, een DR 30 plus en TF van 30 plus. Al de links die we plaatsen voor onze klanten zijn van hoge kwaliteit en volledige 100 % Spam Proof.

linkbuilding prijs

 

Prijs Link building 5 woorden

Een pakket van relevante links naar uw website op 100 homepage links op verschillende domeinen per jaar + 50 contentlinks of blog posts over uw website : € 160/maand (excl. BTW)

Prijs  Link building 10 woorden

Een pakket van  relevante links naar uw website op 200 homepage links op  verschillende domeinen per jaar + 100 contentlinks of Blog posts over uw website: € 300/maand (excl. BTW)

Prijs  Link building 15 woorden

Een pakket van relevante links naar uw website op 300 homepage links op  verschillende domeinen per jaar + 150 contentlinks of Blog posts over uw website: € 420/maand (excl. BTW)

Het belang van linkbuilding prijzen

Linkbuilding prijzen spelen een belangrijke rol bij het plannen en uitvoeren van een effectieve linkbuildingstrategie. Het is essentieel om de juiste investering te doen om kwalitatieve links te verkrijgen die daadwerkelijk bijdragen aan de SEO-voordelen voor jouw website. Hier zijn enkele redenen waarom linkbuilding prijzen belangrijk zijn:

  1. Kosten-effectiviteit: Het bepalen van de juiste linkbuilding prijzen helpt je om een kosten-effectieve benadering te hanteren. Door een evenwicht te vinden tussen de prijs en de kwaliteit van de links, kun je jouw budget optimaal benutten en ervoor zorgen dat elke geïnvesteerde euro waarde toevoegt aan jouw SEO-resultaten.
  2. Kwaliteit en relevantie: Linkbuilding prijzen weerspiegelen vaak de kwaliteit en relevantie van de aangeboden links. Hoogwaardige links van gerenommeerde websites met een sterke autoriteit hebben meer impact op jouw zoekmachinepositie dan laagwaardige links van minder betrouwbare bronnen. Door te investeren in kwalitatieve links, vergroot je de kans op verbeterde zichtbaarheid en organisch verkeer naar jouw website.
  3. Tijdsbesparing: Het uitvoeren van linkbuildingactiviteiten vergt tijd en inspanning. Door samen te werken met een professionele linkbuilding dienstverlener kun je deze taken uitbesteden en je richten op andere belangrijke aspecten van jouw bedrijf. Linkbuilding prijzen weerspiegelen vaak het werk dat nodig is om kwalitatieve links te verkrijgen, waardoor je waardevolle tijd bespaart.
  4. Concurrentievoordeel: In de online wereld is concurrentie vaak hevig. Door te investeren in linkbuilding kun je een concurrentievoordeel behalen. Door het verkrijgen van kwalitatieve links van relevante websites, verbeter je jouw positie in de zoekresultaten en vergroot je de kans om potentiële klanten te bereiken. Linkbuilding prijzen spelen een rol bij het bepalen van het niveau van investering dat nodig is om je te onderscheiden van jouw concurrenten.
  5. Langetermijnresultaten: Linkbuilding is een langetermijnstrategie die tijd nodig heeft om effect te sorteren. Het is belangrijk om te begrijpen dat kwalitatieve linkbuilding tijd en consistentie vereist. Door te investeren in linkbuilding met redelijke prijzen, kun je werken aan duurzame resultaten op lange termijn. Het opbouwen van een netwerk van hoogwaardige links zal jouw website autoriteit geven en positieve effecten hebben op jouw SEO-prestaties.

Kortom, linkbuilding prijzen zijn belangrijk omdat ze helpen bij het bepalen van de juiste investering in kwalitatieve links die bijdragen aan de SEO-voordelen voor jouw website. Het vinden van een balans tussen prijs en kwaliteit is cruciaal voor het behalen van effectieve en duurzame resultaten. Het investeren in linkbuilding kan een waardevolle strategie zijn om jouw online aanwezigheid te vergroten en concurrentievoordeel te behalen.

Prijzen van blogs via Tiered linkbuilding

Blogs zijn een geweldige manier om backlinks te creëren naar uw website. Door relevante, informatieve en nuttige inhoud te creëren, kunt u waardevolle backlinks verkrijgen van andere websites.

Het is belangrijk om te onthouden dat u niet zomaar willekeurige blogs moet plaatsen op andere websites. Het is van cruciaal belang dat u uw blogposts krijgt op websites van hoge kwaliteit en relevant zijn voor uw niche.

Wij plaatsen blogs via tiered linkbuilding, de backlinks zijn afkomstig van verschillende niveaus van websites, zowel van hoge kwaliteitssites, en ook van sites van lagere kwaliteit. We werken met 6 lagen diep.

A: links naar uw Moneysite (hier zitten de zoekwoorden in die we voor uw website boosten)

B: Links naar A

C: Links naar B

D: Links naar C

E: links naar D

F: Links naar E

Wij beginnen met het plaatsen van blogs op websites van hoge kwaliteit. De content daarop is volledig afgestemd op uw zoekwoord, zodat alles klopt wat Google wil en dat is relevante content die gaar over uw producten, diensten of activiteiten met in die blog 1 tot 2 links naar uw website (dé Moneysite) dus. Van daaruit gaan we vervolgens backlinks creëren van andere blogs die de blogpost van laag A gaan. De blogpost op de laar A worden extra ondersteund door de andere lange zodat de links op A naar uw Moneysites zeer krachtig worden.

De content van onze blogs is volledig uniek, door ons zelf geschreven

De prijs voor het plaatsen via Tiered linkbuilding

Basic plan : € 300 hiervoor ontvangt u 30 blogs met links naar uw rootdomein + 470 blogs die de 30 blogs krachtiger maken

Standard plan : € 400 hiervoor ontvangt u 40 blogs met links naar uw rootdomein + 660 blogs die de 40 blogs krachtiger maken.

Standard plan : € 500 hiervoor ontvangt u 50 blogs met links naar uw rootdomein + 950 blogs die de 50 blogs krachtiger maken.

Linkbuidling via blogs op subdomeinen werkt echt. Subdomeinen worden door Google beschouwd als een nieuw en onontdekt land. Als het hoofddomein al een goede reputatie heeft opgebouwd in termen van domein autoriteit en domein rating, dan zal het subdomein ongetwijfeld meeprofiteren van deze voordelen. Daarom zijn platforms als WordPress.com, Tumblrs, Blogger en Google Sites geliefd onder linkbuilders om backlinks te genereren en hun webpagina’s hoger in de zoekresultaten te laten ranken. Probeer het uit en bestel een blogpakket vandaag.

Voorbeeld van een campagne (A links naar de Money site van de klant)

https://taxi-mechelen.snelkoerier-gent.be/page/taxi-gent-antwerpen
https://taxi.desigual-webshop.be/page/taxi-antwerpen-mechelen
https://taxi.bestelwagenverkopen-belgie.be/page/taxi-antwerpen-brasschaat
https://taxi.gentsetaxi.be/page/station-antwerpen-berchem-taxi
https://luchthavenvervoer.biology-guide.com/page/taxi-mechelen-antwerpen-prijs
https://bedrijven-eindhoven.partytent-zaandam.nl/page/airport-taxi-antwerpen
https://taxi.rr-autos.nl/page/taxi-antwerpen-boeken
https://taxi-vlaams-brabant.gentsetaxi.be/page/taxi-abonnement-antwerpen
https://luchthavenvervoer.iring.be/page/taxi-antwerpen-service
https://luchthavenvervoer.maisonolivierbearzatto.fr/page/taxi-antwerpen-wilrijk
https://blog.biginterim.be/page/taxi-naar-antwerpen-centraal
https://bedrijven-kortrijk.biginterim.be/page/luchthaven-taxi-antwerpen
https://bedrijven-den-haag.partytent-zaandam.nl/page/taxi-antwerpen-charleroi-airport-prijs
https://taxi-antwerpen.christianlouboutin-pas-cher.fr/page/taxi-antwerpen-schoten
https://taxi.christianlouboutin-pas-cher.fr/page/taxi-antwerpen-naar-eindhoven
https://taxi-gent.snelkoerier-gent.be/page/taxi-antwerpen-sportpaleis
https://taxi.alfea-online.be/page/taxi-station-antwerpen-centraal
https://luchthavenvervoer.p-siriyontforklift.com/page/taxi-antwerpen-wilrijk
https://taxi-oost-vlaanderen.snelkoerier-gent.be/page/taxi-antwerpen-charleroi-luchthaven
https://taxi-vlaams-brabant.gentsetaxi.be/page/taxi-antwerpen-antwerpen
https://luchthavenvervoer.stonegood.be/page/express-taxi-antwerpen
https://laadpaal-thuis.bestelwagenverkopen-belgie.be/page/taxi-antwerpen-schiphol-prijs
https://taxi-leuven.snelkoerier-gent.be/page/antwerpen-taxi

linkbuilding prijzen

Waarom is linkbuilding belangrijk voor SEO?

Linkbuilding is van cruciaal belang voor SEO (Search Engine Optimization) om verschillende redenen. Hieronder volgen enkele belangrijke redenen waarom linkbuilding zo belangrijk is voor SEO:

  1. Verbeterde zoekmachineposities: Linkbuilding speelt een grote rol in het bepalen van de positie van jouw website in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Zoekmachines beschouwen links als aanbevelingen van andere websites. Hoe meer relevante en kwalitatieve links jouw website heeft, hoe meer waarde zoekmachines eraan hechten. Dit kan leiden tot een hogere positie in de zoekresultaten, waardoor jouw website beter zichtbaar wordt voor potentiële bezoekers.
  2. Verhoogde organische verkeersstromen: Door een effectieve linkbuildingstrategie te implementeren, kun je de organische verkeersstromen naar jouw website vergroten. Kwalitatieve links van gerenommeerde websites fungeren als “wegen” die bezoekers naar jouw website leiden. Wanneer andere websites naar jouw content linken, kunnen potentiële bezoekers op die links klikken en jouw website ontdekken. Dit resulteert in een toename van organisch verkeer, wat waardevol is voor het genereren van leads, conversies en het vergroten van jouw online aanwezigheid.
  3. Opbouw van autoriteit en geloofwaardigheid: Linkbuilding helpt bij het opbouwen van autoriteit en geloofwaardigheid voor jouw website. Wanneer gerenommeerde en relevante websites naar jouw website linken, beschouwen zoekmachines jouw website als waardevol en betrouwbaar. Dit draagt bij aan het opbouwen van jouw online reputatie en geloofwaardigheid binnen jouw branche of niche. Een sterke autoriteit verbetert niet alleen jouw zoekmachineposities, maar verhoogt ook het vertrouwen van bezoekers, wat kan resulteren in hogere conversiepercentages.
  4. Betere indexering van pagina’s: Links spelen een belangrijke rol bij het ontdekken en indexeren van jouw websitepagina’s door zoekmachines. Wanneer zoekmachines links tegenkomen, volgen ze die links om nieuwe pagina’s te ontdekken en te indexeren. Door hoogwaardige links naar jouw website te verkrijgen, vergroot je de kans dat zoekmachines jouw pagina’s crawlen en indexeren, wat essentieel is voor zichtbaarheid in de zoekresultaten.
  5. Versterking van interne pagina’s: Naast het verkrijgen van externe links naar jouw homepagina, kan linkbuilding ook worden gebruikt om interne pagina’s te versterken. Door interne links te gebruiken, kun je linkwaarde doorgeven van pagina naar pagina binnen jouw website. Dit helpt zoekmachines om de structuur en relevantie van jouw website beter te begrijpen en verhoogt de kans dat ook jouw interne pagina’s goed worden gerangschikt in de zoekresultaten.

Kortom, linkbuilding is van essentieel belang voor SEO omdat het jouw website helpt om beter te worden opgemerkt door zoekmachines, meer organisch verkeer te genereren, autoriteit en geloofwaardigheid op te bouwen, pagina’s te laten indexeren en de interne structuur van jouw website te versterken. Het implementeren van een effectieve linkbuildingstrategie is een langetermijninvestering die kan bijdragen aan het succes en de groei van jouw online aanwezigheid.