Tom Cosyns BV

Tom Cosyns BV

Linkbuilding België

Linkbuilding België, optimaliseer je E-commerce Succes in België. De Kracht van de Belgische Markt voor Nederlandse E-commerce

Als Nederlandse e-commerce ondernemer kun je niet om de aantrekkingskracht van de Belgische markt heen. Niet alleen liggen we geografisch dicht bij onze zuiderburen, maar we delen ook veel overeenkomsten op taalgebied. Het is dan ook geen verrassing dat veel Nederlandse bedrijven hun kansen willen benutten en de Belgische markt willen veroveren. Een effectieve manier om dit te doen is door middel van een samenwerking met Linkbuilding België.

Linkbuilding België – Meer dan een Universele Strategie

Hoewel vaak gedacht wordt dat internationale linkbuilding een eenvoudige taak is, blijkt het in de praktijk complexer dan verwacht. Het vereist een gedegen begrip van de lokale markt en de juiste strategieën om succesvol te zijn. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen. Linkbuilding België beschikt over een team van gepassioneerde SEO-specialisten en ervaren linkbuilders die weten wat er nodig is om jouw linkbuilding in België tot een succes te maken.

Onze Expertise in Belgische Linkbuilding

Als betrouwbare partner op het gebied van linkbuilding hebben wij een diepgaande kennis van de Belgische markt en de unieke uitdagingen die het met zich meebrengt. Wij begrijpen dat het niet voldoende is om simpelweg links te plaatsen op willekeurige websites. Effectieve linkbuilding in België vereist een gerichte aanpak die rekening houdt met de lokale cultuur, taal en zoekgewoonten.

Wij beschikken over meer dan 500 Belgische websites en 10.000 Belgische subdomeinen waar we links en blogs kunnen plaatsen. Linkbuilding België is trouwens een concept van Seobureau.be.

Op Maat Gemaakte Linkbuilding Strategieën

Bij Linkbuilding België geloven we in maatwerk. We zullen samen met jou een linkbuilding strategie ontwikkelen die specifiek is afgestemd op jouw bedrijf, doelgroep en doelstellingen. We beginnen met een grondige analyse van je huidige linkprofiel en dat van je concurrenten. Op basis hiervan identificeren we relevante websites en online platformen in België die een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan je linkbuilding inspanningen.

Kwaliteit Boven Kwantiteit

Bij linkbuilding draait het niet alleen om het aantal links dat je verkrijgt, maar vooral om de kwaliteit ervan. Wij leggen de focus op het verkrijgen van hoogwaardige backlinks van autoritaire websites in België. Deze kwalitatieve links zorgen voor een betere vindbaarheid in zoekmachines zoals Google en versterken het vertrouwen en de geloofwaardigheid van je website bij de Belgische doelgroep.

Transparantie en Resultaten

Bij Linkbuilding België hechten we veel waarde aan transparantie. We houden je regelmatig op de hoogte van de voortgang van je linkbuilding campagne en zorgen voor duidelijke rapportages. Onze focus ligt altijd op meetbare resultaten en een positieve ROI. Met onze doelgerichte aanpak en expertise zorgen we ervoor dat jouw linkbuilding in België een succesverhaal wordt.

Neem Contact Op voor een Succesvolle Linkbuilding in België

Wil je de Belgische markt veroveren en je e-commerce succes naar een hoger niveau tillen? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op met Linkbuilding België. Ons ervaren team staat klaar om je te helpen met effectieve linkbuilding strategieën die aansluiten bij de unieke behoeften van de Belgische markt. Samen zorgen we ervoor dat jouw online aanwezigheid in België groeit en bloeit!

 

Linkbuilding België

 

Voorbeelden van dé Linkbuilding België blogs. de artikelen  zijn steeds zeer relevant en gaan over uw producten, diensten, activiteiten of de zoekwoorden die u wilt ondersteunen in Google. Bekijk hier enkele voorbeelden van onze blogs op hoofddomeinen geplaatst voor onder meer onze klant Willems Veranda’s en Sitcon Alarm en beveiligingssystemen:

https://www.sleutel-op-de-deur-bouwen.be/page/een-veranda-als-bijgebouw-gebruiken
https://meesterklusser.be/algemeen/het-kiezen-van-een-veranda-bouwer
https://seobureau.be/blog/2022/09/12/veranda-brengt-wijzigingen-aan-in-haar-online-marketingstrategie
https://www.goedkope-website-maken.be/page/website-voor-bewakingscamera-laten-maken
https://verandabouw-vanham.be/page/beveilig-uw-huis-op-een-slimme-manier
https://www.heelveeltuinartikelen.be/page/alarmsysteem-plaatsen-in-de-tuin

Bekijk hier mee voorbeelden van campagnes van linkbuilding België 

Prijzen Tiered linkbuilding

De prijzen blogs via Tiered linkbuilding zijn iets goedkoper. Meer info over Tiered linkbuilding kan je hier terug vinden

Prijzen blogs

Voor  het basis plan maken we 30 kwalitatieve blogs op subdomeinen . De content is door ons geschreven en uniek!
Voor  het Standard plan maken we 40 kwalitatieve blogs op subdomeinen. De content is door ons geschreven en uniek!
Voor  het basis plan maken we 50 kwalitatieve blogs op subdomeinen. De content is door ons geschreven en uniek!

Deze blogs worden ondersteund door ons Tiered Linkbuilding netwerk, op die manier worden de links op de blogs nog veel, veel sterker.

Voorbeelden van een campagne:

https://kunstgras.partytent-hoorn.nl/page/kunstgras-leggen
https://tuinaanleg-en-tuinonderhoud.ringstoconnect.nl/page/kunstgras-tweedehands
https://tuinaccessoires.desigual-webshop.be/page/wat-de-beste-ondergrond-voor-kunstgras
https://kunstgras.oldskoolkopen.be/page/wat-kost-100-m2-kunstgras
https://tuinmeubelen.alfea-online.be/page/kunstgras-leggen
https://kunstgras.meubles-melani.fr/page/wanneer-gras-verticuteren
https://kunstgras.meubles-melani.fr/page/zelf-grasmatten-leggen
https://tuin-webshop.desigual-webshop.be/page/kunst-gras
https://tuin-webshop.iring.be/page/wat-kost-100-m2-graszoden

Nog enkele voorbeelden van Blogs gemaakt via subdomeinen en Tiered linkbuilding:

https://hormoonfactor.btbgids.be/page/schildklier-controle
https://gezonde-voeding-tips.stonegood.be/page/trage-schildklier-voor-en-na
https://gezonde-voeding-tips.ringstoconnect.nl/page/personal-coach-groningen
https://gezondheid.pm2s.be/page/online-personal-fitness-coach
https://gezondheid.p-siriyontforklift.com/page/permanente-wenkbrauwen-prijs
https://pvc-vloeren.modelbook.be/page/houten-vloeren-outlet-rotterdam

Bij Linkbuilding België  hebben we dus verschillende Prijzen blogs voor zowel bedrijven, particulieren als SEO en linkbuilding kantoren.

Pakketten per maand – Onze prijzen

De websites waar wij links op plaatsen worden stuk voor stuk door ons zelf ontwikkeld. Iedere backlink staat op een zeer relevant website. De websites hebben een DA tussen 40 en 60, een DR 30 plus en TF van 30 plus. Al de links die we plaatsen voor onze klanten zijn van hoge kwaliteit en volledige 100 % Spam Proof.

 

Alleen blogs bestellen

Bij Linkbuilding België kan je ook blogs afzonderlijk bestellen of een blog abonnement nemen.

Prijzen blogs: Voor het plaatsen van een blog op een hoofddomein zoals bijvoorbeeld:  seobureau.be , interieur-tips.beinterieurdecoratie-shops.nl … kom de prijs op € 50 per blog. De content kan eventueel ook door jullie zelf aangeleverd worden indien gewenst.

Wij beiden een korting aan bij een min afname van 10 blogs. De prijs komt dan op € 35 per blog. De content kan eventueel ook door jullie zelf aangeleverd worden indien gewenst.

Inbegrepen in de Prijzen blogs

  • Schrijven van de content bestaande uit 500 tot 800 woorden, hierin een foto en 1 tot 3 links naar je website in verwerkt
  • Plaatsen van de blog op een relevante website met hoge DA en DR waarde.

Unieke content

De content van onze blogs zijn steeds zeer relevant en gaan over uw producten, diensten, activiteiten of de zoekwoorden die u wilt ondersteunen in Google.

Bekijk hier enkele voorbeelden van onze blogs op hoofddomeinen geplaatst voor onder meer onze klant Willems Veranda’s en Sitcon Alarm en beveiligingssystemen:

https://www.sleutel-op-de-deur-bouwen.be/page/een-veranda-als-bijgebouw-gebruiken
https://meesterklusser.be/algemeen/het-kiezen-van-een-veranda-bouwer
https://seobureau.be/blog/2022/09/12/veranda-brengt-wijzigingen-aan-in-haar-online-marketingstrategie
https://www.duurzame-ledverlichting.nl/page/waarom-bewakingscamera-buiten-plaatsen
https://www.verlichtings-dienst.nl/page/bewakingscamera-voor-buiten-met-led-verlichting
https://www.goedkope-website-maken.be/page/website-voor-bewakingscamera-laten-maken
https://verandabouw-vanham.be/page/beveilig-uw-huis-op-een-slimme-manier
https://www.heelveeltuinartikelen.be/page/alarmsysteem-plaatsen-in-de-tuin